Valentin nap - romantikus hétvége




A szerelmesek ünnepén szeretettel és welcome drinkkel várjuk kedves vendégeinket, akik asztalfoglalás esetén az alábbi menüajánlatunkból választhatnak:


ELŐÉTEL:
- Erdei gyümölcs krémleves vaníliás bazsalikomos túrógaluskával
- Tatárvariáció zöldség relishel és házi magvas bagettel
(Uborkás marha tatár,kamillás lazac tatár,almás libamáj tatár)
- Zelleres batáta krémleves chilis-baconos panna cottával
- Thai Tom Kha (Seafood)

FŐÉTEL:
- Tempurázott rák friss zöldségekkel
- Garnélarákos-tejszínes spagetti lazaccal
- Konfitált libamájszelet,hársmézes almával,burgonyapürével
- Szűzérmék rózsaborssal,zsályás sajtmártással vajas-diós tagliatellével
- Csirkemell sonkával,füstölt sajttal és erdei gombával töltve,bazsalikomos tejszínes mártással párolt rizzsel
- Morioka sushi mix ( 4 db tonhalas tempura maki sajttal töltve, 6db tempurázott rák maki lazaccal, fedve szezámmal fedve, 2 db tempura lazac maki)


DESSZERT:
- Eperrel töltött túrógombóc fahéjjas vaníliamártással bazsalikom habbal
- Kardamamos-chilis csokoládé mousse vörösboros meggyel


Menü ára : 5500 Ft/fő

Asztalfoglalás szükséges:
Tel.: +36 1/787-95-22
eMail:
asztalfoglalas@la-gunaetterem.hu


A fenti három fogásos menüajánlatunk csak asztalfoglalás mellett érvényes és külön termünkben szolgáljuk fel, ahol élőzenével tesszük még emlékezetesebbé ezt az alkalmat!
A kubai élőzene hangulatából ízelítőt kaphat a képre kattintva!









Foglaljon mihamarabb asztalt!










 


étlapunkról

Álomesküvő a La-Guna Étteremben! »»

Hétköznap

2 fogás:
1.190 Ft

 

 

»»

Ajándkozza meg szeretteit egy gasztronómiai élménnyel!

»»

hírek események

  • 2018-06-12
    2018.06.15-től megszűnik a kiszállítási kedvezmény
    2018.06.15-től már nem lesz 10% kedvezmény a kiszállított ételeinkre.
    Bővebben
  • 2018-01-24
    Romantikus valentin napi vacsora
    Lepje meg kedvesét egy romantikus vacsorával a szerelem jegyében!
    Bővebben
  • 2017.11.27
    Karácsonyi halászlé rendelés!
    A karácsonyi főzés előkészületének gondjait levesszük az Ön válláról! Az ünnepi asztal finom fogásait (halászlé, kocsonya, töltött káposzta, hidegtál) éttermünk séfje,  készíti el Önnek.
     
    Bővebben

"Az ételeim elkészítésében az anyaghányad így néz ki:
•    50%-ban a megfelelő minőségű friss alapanyagok adják meg az elkészítendő étel végleges harmóniáját.
•    40%-ban a „szakács” lelkülete határozza meg
•    És csak 10%-ban döntő, a hozzáértés
Nem mindegy, hogy amikor nekilátok egy étel elkészítésének, akkor, azt milyen hozzáállással teszem."

Kínálatunkból

Az alábbi ételeinket kóstolta már?

Legújabb képeink