Vastag Csaba akusztikus koncert, zongora kisérettel, vacsorával



Október 4-én (vasárnap) Vastag Csaba zenés vacsora estjére - 60 perces akusztikus koncert, zongorakísérettel) invitáljuk a nagyérdeműt!

A La-Guna étterem szervezésében egy újabb különleges estnek nézünk elébe. Azok, akik szeretnének részesei lenni az eseménynek, nincs más dolguk, mint az étterem elérhetőségeinek egyikén előzetesen asztalt foglalni. A lefoglalt jegyeket a rendezvény előtt legkésőbb 1 hétig kell átvenni.

Az est részvételi díja, kétfogásos vacsorával együtt 5500 Ft/fő, vacsora nélkül, csak koncert jegy 3500 Ft/fő.
Vacsora kezdete: 16.30h
Koncert kezdete: 18.00h

Választható menü:
 
FŐÉTEL:    
Chili Beef (wokban sült bélszínkockák karfiollal, zöldhagymával, gombával, paprikával, thai rizzsel) Sanshoku sushi mix 12db ( 3db tonhal maki, 3db yellowtail maki, 3db lazac maki, 3db shitake maki) Chedarsajttal töltött csirkemellfilé házisonkával göngyölve, tejszínes erdeigomba-mártással, sárgarépa pürével
 
Házi széles metélt kakukkfüves vargányaszeletekkel forgatva Diós bundában sült camembert, bodza chutney-val, párolt rizzsel  


DESSZERT:
   
Karamellás madártej Gesztenyepüré Bodzás Pannacotta

Kérjük kedves vendégeinket, hogy a választott menüt a jegy átvételekor legyenek szívesek a kollégánknak leadni!

Köszönjük

AZSTALFOGLALÁS: 06 1/787-9522


 


étlapunkról

Álomesküvő a La-Guna Étteremben! »»

Hétköznap

2 fogás:
1.190 Ft

 

 

»»

Ajándkozza meg szeretteit egy gasztronómiai élménnyel!

»»

hírek események

  • 2018-06-12
    2018.06.15-től megszűnik a kiszállítási kedvezmény
    2018.06.15-től már nem lesz 10% kedvezmény a kiszállított ételeinkre.
    Bővebben
  • 2018-01-24
    Romantikus valentin napi vacsora
    Lepje meg kedvesét egy romantikus vacsorával a szerelem jegyében!
    Bővebben
  • 2017.11.27
    Karácsonyi halászlé rendelés!
    A karácsonyi főzés előkészületének gondjait levesszük az Ön válláról! Az ünnepi asztal finom fogásait (halászlé, kocsonya, töltött káposzta, hidegtál) éttermünk séfje,  készíti el Önnek.
     
    Bővebben

"Az ételeim elkészítésében az anyaghányad így néz ki:
•    50%-ban a megfelelő minőségű friss alapanyagok adják meg az elkészítendő étel végleges harmóniáját.
•    40%-ban a „szakács” lelkülete határozza meg
•    És csak 10%-ban döntő, a hozzáértés
Nem mindegy, hogy amikor nekilátok egy étel elkészítésének, akkor, azt milyen hozzáállással teszem."

Kínálatunkból

Az alábbi ételeinket kóstolta már?

Legújabb képeink