Vastag Csaba koncert és vacsoraest (2014.11.16.)

November 16-án (vasárnap) Vastag Csaba zenés vacsora estjére invitáljuk a nagyérdeműt! A La-Guna étterem szervezésében egy újabb különleges estnek nézünk elébe. Azok, akik szeretnének részesei lenni az eseménynek, nincs más dolguk, mint az étterem elérhetőségeinek egyikén előzetesen asztalt foglalni. A lefoglalt jegyeket a rendezvény előtt legkésőbb 1 hétig kell átvenni. Az est részvételi díja, kétfogásos vacsorával együtt 5000 Ft/fő, vacsora nélkül, csak koncert jegy 3500 Ft/fő.
Vacsora kezdete: 16.30h
Koncert kezdete: 18.00h
 
Választható menü:
 
FŐÉTEL:    
Csirkemell steak burgonya pürével, francia lecsóval Vargányás parpardelle csirkemellel Jércemell kecskesajttal grillezve, fokhagymás-parajos gnoccival
Sajttal-répával töltött csirkemell panko morzsában rántva, salátával Kushiro sushi mix Roston sült csirkemell, steak burgonyával, friss salátával
DESSZERT:    
Fahéjas-almás tekercs, gyümölcs szósszal Csokoládéval töltött túrógömbóc, eperszósszal Túrókrémes palacsinta, eper öntettel

Kérjük kedves vendégeinket, hogy a választott menüt a jegy átvételekor legyenek szívesek a kollégánknak leadni!

Köszönjük

AZSTALFOGLALÁS: 06 1/787-9522


étlapunkról

Álomesküvő a La-Guna Étteremben! »»

Hétköznap

2 fogás:
1.190 Ft

 

 

»»

Ajándkozza meg szeretteit egy gasztronómiai élménnyel!

»»

hírek események

  • 2019.02.12
    Romantikus valentin napi vacsora
    Lepje meg kedvesét egy romantikus vacsorával a szerelem jegyében!
    Bővebben
  • 2018.11.22
    Karácsonyi halászlé rendelés!
    A karácsonyi főzés előkészületének gondjait levesszük az Ön válláról! Az ünnepi asztal finom fogásait (halászlé, kocsonya, töltött káposzta, hidegtál) éttermünk séfje,  készíti el Önnek.
     
    Bővebben
  • 2018-11-07
    Márton napi libaságok
    Vajon mi jut először eszünkbe a közelgő Márton napról? Egy ropogós libacomb? Egy pohár üde újbor? Vagy netán Szent Márton püspök? Esetleg a gyerekek lampionos felvonulása? Alighanem a felsoroltak mindegyike, hiszen Márton nap az egyik legismertebb, és legjobban várt ünnepünk immár a középkor óta.
    Bővebben

"Az ételeim elkészítésében az anyaghányad így néz ki:
•    50%-ban a megfelelő minőségű friss alapanyagok adják meg az elkészítendő étel végleges harmóniáját.
•    40%-ban a „szakács” lelkülete határozza meg
•    És csak 10%-ban döntő, a hozzáértés
Nem mindegy, hogy amikor nekilátok egy étel elkészítésének, akkor, azt milyen hozzáállással teszem."

Kínálatunkból

Az alábbi ételeinket kóstolta már?

Legújabb képeink