Vastag Csaba koncert és vacsoraest (2014.11.16.)

November 16-án (vasárnap) Vastag Csaba zenés vacsora estjére invitáljuk a nagyérdeműt! A La-Guna étterem szervezésében egy újabb különleges estnek nézünk elébe. Azok, akik szeretnének részesei lenni az eseménynek, nincs más dolguk, mint az étterem elérhetőségeinek egyikén előzetesen asztalt foglalni. A lefoglalt jegyeket a rendezvény előtt legkésőbb 1 hétig kell átvenni. Az est részvételi díja, kétfogásos vacsorával együtt 5000 Ft/fő, vacsora nélkül, csak koncert jegy 3500 Ft/fő.
Vacsora kezdete: 16.30h
Koncert kezdete: 18.00h
 
Választható menü:
 
FŐÉTEL:    
Csirkemell steak burgonya pürével, francia lecsóval Vargányás parpardelle csirkemellel Jércemell kecskesajttal grillezve, fokhagymás-parajos gnoccival
Sajttal-répával töltött csirkemell panko morzsában rántva, salátával Kushiro sushi mix Roston sült csirkemell, steak burgonyával, friss salátával
DESSZERT:    
Fahéjas-almás tekercs, gyümölcs szósszal Csokoládéval töltött túrógömbóc, eperszósszal Túrókrémes palacsinta, eper öntettel

Kérjük kedves vendégeinket, hogy a választott menüt a jegy átvételekor legyenek szívesek a kollégánknak leadni!

Köszönjük

AZSTALFOGLALÁS: 06 1/787-9522


étlapunkról

Álomesküvő a La-Guna Étteremben! »»

Hétköznap

2 fogás:
1.190 Ft

 

 

»»

Ajándkozza meg szeretteit egy gasztronómiai élménnyel!

»»

hírek események

  • 2018-06-12
    2018.06.15-től megszűnik a kiszállítási kedvezmény
    2018.06.15-től már nem lesz 10% kedvezmény a kiszállított ételeinkre.
    Bővebben
  • 2018-01-24
    Romantikus valentin napi vacsora
    Lepje meg kedvesét egy romantikus vacsorával a szerelem jegyében!
    Bővebben
  • 2017.11.27
    Karácsonyi halászlé rendelés!
    A karácsonyi főzés előkészületének gondjait levesszük az Ön válláról! Az ünnepi asztal finom fogásait (halászlé, kocsonya, töltött káposzta, hidegtál) éttermünk séfje,  készíti el Önnek.
     
    Bővebben

"Az ételeim elkészítésében az anyaghányad így néz ki:
•    50%-ban a megfelelő minőségű friss alapanyagok adják meg az elkészítendő étel végleges harmóniáját.
•    40%-ban a „szakács” lelkülete határozza meg
•    És csak 10%-ban döntő, a hozzáértés
Nem mindegy, hogy amikor nekilátok egy étel elkészítésének, akkor, azt milyen hozzáállással teszem."

Kínálatunkból

Az alábbi ételeinket kóstolta már?

Legújabb képeink