Farsangi mulatság Kökény Attilával 2015.02.06.



Kökény Attila farsangi zenés vacsoraestjére invitáljuk a nagyérdeműt! A La-Guna étterem szervezésében egy újabb különleges estnek nézünk elébe.
Azok, akik szeretnének részesei lenni az eseménynek, nincs más dolguk, mint az étterem elérhetőségeinek egyikén előzetesen asztalt foglalni.
A lefoglalt jegyeket a rendezvény előtt legkésőbb 1 héttel kell átvenni.
Az est részvételi díja, kétfogásos vacsorával együtt 5000 Ft/fő, vacsora nélkül, csak koncert jegy 3500 Ft/fő.

2015. február 06.
Vacsora: 18:30h
Koncert: 20:00h

ASZTALFOGLALÁS: 06/1 787-9522

Választható menü:

FŐÉTEL:

Camemberttel töltött csirkemell cukkini tócsnival, aszalt gyümölcs lekvárral Grillezett házi kecske sajt pirított barackkal, kakukkfűvel Padlizsános lasagne
 
Csirkemell sajttal-répával töltve, pankó morzsában rántva, salátával Sakai mix 8db
- 3 db rákkaviáros- zöldséges maki, 3db surimi maki, 1db füstölt lazac inari fekete rák kaviárral, 1 db füstölt lazac inari lazac kaviárral
 


DESSZERT:

Somlói galuska Gesztenyepüré


étlapunkról

Álomesküvő a La-Guna Étteremben! »»

Hétköznap

2 fogás:
1.190 Ft

 

 

»»

Ajándkozza meg szeretteit egy gasztronómiai élménnyel!

»»

hírek események

  • 2018-06-12
    2018.06.15-től megszűnik a kiszállítási kedvezmény
    2018.06.15-től már nem lesz 10% kedvezmény a kiszállított ételeinkre.
    Bővebben
  • 2018-01-24
    Romantikus valentin napi vacsora
    Lepje meg kedvesét egy romantikus vacsorával a szerelem jegyében!
    Bővebben
  • 2017.11.27
    Karácsonyi halászlé rendelés!
    A karácsonyi főzés előkészületének gondjait levesszük az Ön válláról! Az ünnepi asztal finom fogásait (halászlé, kocsonya, töltött káposzta, hidegtál) éttermünk séfje,  készíti el Önnek.
     
    Bővebben

"Az ételeim elkészítésében az anyaghányad így néz ki:
•    50%-ban a megfelelő minőségű friss alapanyagok adják meg az elkészítendő étel végleges harmóniáját.
•    40%-ban a „szakács” lelkülete határozza meg
•    És csak 10%-ban döntő, a hozzáértés
Nem mindegy, hogy amikor nekilátok egy étel elkészítésének, akkor, azt milyen hozzáállással teszem."

Kínálatunkból

Az alábbi ételeinket kóstolta már?

Legújabb képeink