Ajándékkártya

A gasztronómia a belülről szeretés művészete! A La-Guna Étterem & Mori Sushiba szóló ajándékkártyával rokonaid, barátaid igazán érezhetik, hogy szeretettel gondoltál rájuk. A halak és tenger gyümölcseinek kedvelői, a kiváló sushik rajongói valamint a magyar és nemzetközi ételek, bőségtálak, sajtok, ínycsiklandozó desszertek iránt érdeklődők nagyszerűen érezhetik magukat, ha ellátogatnak egy ebédre, vacsorára az étterembe.
Akik valami különlegességgel szeretnék meglepni családtagjaikat, netán jó kollégáikat vagy akár esküvőket, nagyobb összejöveteleket ajándékoznának, azoknak a legjobb választás a Budapesten, a Bajcsy-Zsilinszky úton található étterem ajándékkártyája.

 


étlapunkról

Álomesküvő a La-Guna Étteremben! »»

Hétköznap

2 fogás:
1.190 Ft

 

 

»»

Ajándkozza meg szeretteit egy gasztronómiai élménnyel!

»»

hírek események

  • 2018.11.22
    Karácsonyi halászlé rendelés!
    A karácsonyi főzés előkészületének gondjait levesszük az Ön válláról! Az ünnepi asztal finom fogásait (halászlé, kocsonya, töltött káposzta, hidegtál) éttermünk séfje,  készíti el Önnek.
     
    Bővebben
  • 2018-11-07
    Márton napi libaságok
    Vajon mi jut először eszünkbe a közelgő Márton napról? Egy ropogós libacomb? Egy pohár üde újbor? Vagy netán Szent Márton püspök? Esetleg a gyerekek lampionos felvonulása? Alighanem a felsoroltak mindegyike, hiszen Márton nap az egyik legismertebb, és legjobban várt ünnepünk immár a középkor óta.
    Bővebben
  • 2018-06-12
    2018.06.15-től megszűnik a kiszállítási kedvezmény
    2018.06.15-től már nem lesz 10% kedvezmény a kiszállított ételeinkre.
    Bővebben

"Az ételeim elkészítésében az anyaghányad így néz ki:
•    50%-ban a megfelelő minőségű friss alapanyagok adják meg az elkészítendő étel végleges harmóniáját.
•    40%-ban a „szakács” lelkülete határozza meg
•    És csak 10%-ban döntő, a hozzáértés
Nem mindegy, hogy amikor nekilátok egy étel elkészítésének, akkor, azt milyen hozzáállással teszem."

Kínálatunkból

Az alábbi ételeinket kóstolta már?

Legújabb képeink